Elérhetőségek

Nonstop duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen

9700 Szombathely,

Telefon: +36-70/623-0774
E-mail küldése

Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen Tel.: +36-30/497-9718

Üdvözöljük a szombathelyi RE&AL duguláselhárítás, vízvezetékszerelés honlapján!

 

Legyen szó duguláselhárításról, csőtörésről, csőrepedésről, vízszivárgásról, új vízvezetékrendszer kiépítéséről, vízórák felszereléséről, vízkőmentesítésről, mosógépek, mosogatógépek beüzemeléséről, fürdőszoba-felújításról, stb., a szakembereink készséggel állnak rendelkezésére Szombathely és Vas megye egész területén.

Szakszerű és precíz munkavégzéssel, korrekt áron, rövid határidőn belül vállaljuk a duguláselhárítás, a vízvezetékszerelés valamennyi munkafolyamatát.

Munkánk során – ha szükséges – kamerás diagnosztikát alkalmazunk, amely megmutatja a dugulás vagy a csőtörés helyét, és meghatározza a problémamegoldás módját. A hibák gyakran bontás nélkül orvosolhatók. Ám ha (végszükség esetén) bontásra kerül a sor, mi akkor is garantáljuk a precíz és a lehető legkevesebb bontással járó munkavégzést.

A szombathelyi duguláselhárító gyorsszolgálatunk a nap mind a 24 órájában fogadja hívását, és sürgős esetben akár azonnal indul; a kárfelmérést követően pedig gyorsan megoldja a problémát.

Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen Tel.: +36-30/497-9718

A felmérés után ügyfeleinket minden esetben pontosan tájékoztatjuk a lehetséges költségekről (kiszállási díj + anyagköltség + munkadíj), illetve a munkavégzéshez szükséges időről, a munkálatok várható befejezésének idejéről. A kiszállás és a helyszíni felmérés díjáról érdeklődjön telefonon munkatársunknál.

 

Ha megbízható duguláselhárító és vízvezetékszerelő szakembert keres Szombathely és Vas megye területén, forduljon hozzánk bizalommal!

Sárközi Tamás
vízvezetékszerelő,
duguláselhárító szakember

 

 

 Nonstop duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen - Magyar