Elérhetőségek

Nonstop duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen

9700 Szombathely,

Telefon: +36-70/623-0774
E-mail küldése

Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen Tel.: +36-70/623-0774

Üdvözöljük a szombathelyi RE&AL duguláselhárítás, vízvezetékszerelés honlapján!

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk számláját minden biztosító társaság elfogadja. Amennyiben kérdésük van, keressenek bizalommal!

 

Az áraink FIXEK! Nem lesz több ,mint amiben előzetesen telefonon megállapodunk!Árainkról érdeklődjön telefonon kollégáinknál!

Legyen szó duguláselhárításról, csőtörésről, csőrepedésről, vízszivárgásról, új vízvezetékrendszer kiépítéséről, vízórák felszereléséről, vízkőmentesítésről, mosógépek, mosogatógépek beüzemeléséről, fürdőszoba-felújításról, stb., a szakembereink készséggel állnak rendelkezésére Szombathely és Vas megye egész területén.

 A duguláselhárítási munkálatokat ,a bejelentést  követően 1 órán belül elvégezzük!

Szakszerű és precíz munkavégzéssel, korrekt áron, rövid határidőn belül vállaljuk a duguláselhárítás, a vízvezetékszerelés valamennyi munkafolyamatát.

Munkánk során – ha szükséges – kamerás diagnosztikát alkalmazunk, amely megmutatja a dugulás helyét, és meghatározza a problémamegoldás módját. A hibák gyakran bontás nélkül orvosolhatók. Ám ha (végszükség esetén) bontásra kerül a sor, mi akkor is garantáljuk a precíz és a lehető legkevesebb bontással járó munkavégzést.

A szombathelyi duguláselhárító gyorsszolgálatunk a nap mind a 24 órájában fogadja hívását, és sürgős esetben akár azonnal indul; a kárfelmérést követően pedig gyorsan megoldja a problémát.

Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen Tel.: +36-70/7623-0774

A felmérés után ügyfeleinket minden esetben pontosan tájékoztatjuk a lehetséges költségekről (kiszállási díj + anyagköltség + munkadíj), illetve a munkavégzéshez szükséges időről, a munkálatok várható befejezésének idejéről. A kiszállás és a helyszíni felmérés díjáról érdeklődjön telefonon munkatársunknál.

 

Ha megbízható duguláselhárító és vízvezetékszerelő szakembert keres Szombathely és Vas megye területén, forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

Nonstop duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen - Magyar