Elérhetőségek

Nonstop duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen

9700 Szombathely,

Telefon: +36-70/623-0774
E-mail küldése

Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen Tel.: +36-30/497-9718

Üdvözöljük a szombathelyi RE&AL duguláselhárítás, vízvezetékszerelés honlapján!

 

Legyen szó duguláselhárításról, csőtörésről, csőrepedésről, vízszivárgásról, új vízvezetékrendszer kiépítéséről, vízórák felszereléséről, vízkőmentesítésről, mosógépek, mosogatógépek beüzemeléséről, fürdőszoba-felújításról, stb., a szakembereink készséggel állnak rendelkezésére Szombathely és Vas megye egész területén.

Szakszerű és precíz munkavégzéssel, korrekt áron, rövid határidőn belül és garanciával vállaljuk a duguláselhárítás, a vízvezetékszerelés valamennyi munkafolyamatát.

Munkánk során – ha szükséges – kamerás diagnosztikát alkalmazunk, amely megmutatja a dugulás vagy a csőtörés helyét, és meghatározza a problémamegoldás módját. A hibák gyakran bontás nélkül orvosolhatók. Ám ha (végszükség esetén) bontásra kerül a sor, mi akkor is garantáljuk a precíz és a lehető legkevesebb bontással járó munkavégzést.

A szombathelyi duguláselhárító gyorsszolgálatunk a nap mind a 24 órájában fogadja hívását, és sürgős esetben akár azonnal indul; a kárfelmérést követően pedig gyorsan megoldja a problémát.

Duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen Tel.: +36-30/497-9718

A felmérés után ügyfeleinket minden esetben pontosan tájékoztatjuk a lehetséges költségekről (kiszállási díj + anyagköltség + munkadíj), illetve a munkavégzéshez szükséges időről, a munkálatok várható befejezésének idejéről. A kiszállás és a helyszíni felmérés díjáról érdeklődjön telefonon munkatársunknál. Az elvégzett munkáért minden esetben garanciát vállalunk!

 

Ha megbízható duguláselhárító és vízvezetékszerelő szakembert keres Szombathely és Vas megye területén, forduljon hozzánk bizalommal!

Sárközi Tamás
vízvezetékszerelő,
duguláselhárító szakember

 

 

 Nonstop duguláselhárítás, vízvezeték-szerelés Szombathelyen - Magyar